Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №5
Сумська обл., м. Кролевець

Новорічні свята

Новорічні свята – це час приємних очікувань та надзвичайних див, пов’язаних із світом добра, затишку та миру. Ялинка, подарунки, святковий настрій – з такими словами у більшості дітей, а також і дорослих, асоціюється Різдво та Новий рік.

Новорічні ранки завжди є важливою подією для маленької дитини та її батьків, це час здійснення мрій та віри в чудо. А у Кролевецькому ЗДО (ясла-садок) №5 щорічно це все стає реальністю.

21 та 22 грудня 2023 року в нашому закладі дошкільної освіти  пройшли новорічні ранки.  З перших хвилин свята діти поринули в чарівну загадкову подорож, помандрували в казку. Усі вихованці на святі були одягнені в гарні незвичайні новорічні костюми казкових героїв, а також у святкове національне вбрання.

Педагоги, готуючись до свята, проявили неабиякий хист та влаштували справжню феєрію музики, танців, розваг. Фантастичні костюми, загадкові герої, казкове театральне дійство, де задіяні і дорослі, і діти, — все продумано до дрібниць. Та найголовніше, – дошкільнята отримали довгоочікувані новорічні подарунки.  Мета досягнута: наші діти найщасливіші!

Ми щиро вітаємо всіх з прийдешнім роком. Бажаємо зустріти 2024 рік у колі родини і близьких. Нехай старий рік забере з собою всі тривоги, щоб попереду були тільки хороші і світлі події. Миру всім і швидкої перемоги!

« повернутися до списку новин

 

Календар України. Українське ділове мовлення

Погода
 
 

Логін: *

Пароль: *